Contact

Contact

Een dameskapper met dat tikje meer flair

Modieuze kapsels voor dames? Daar weet Hair Flair wel raad mee

Van Loy Britt-Oevel

Mooi voor de dag komen doet u niet alleen met stijlvolle kledij of mooie maquillage; het kapsel is voor vrouwen van cruciaal belang om zich knap en goed in hun vel te voelen. In mijn kapsalon Hair Flair in Westerlo kunnen dames van alle leeftijden terecht voor eigentijdse, modieuze kapsels.

Knippen of kleuren

Ik heb als professioneel haarstyliste en coloriste de nodige ervaring met knippen en kleuren, maar ook de nodige feeling in de vingers om te kunnen inschatten welk kapsel bij welk type dame past. Keer op keer zal u met een grote glimlach weer naar huis gaan. Ik werk steeds met de kwaliteitsvolle producten van Goldwell.

Hairextensions

Ook voor hairextensions kan u bij mij terecht. De hairextensions zijn beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren waardoor er voor elk kapsel wel een passende toevoeging bestaat. 

Hulp nodig bij het kiezen

Ik geef u dus graag advies bij het bepalen van uw nieuwe haarsnit. Hebt u zelf ergens een idee opgedaan? Breng dan gerust een foto mee. Of blader in de boeken met hedendaagse kapsels voor dames in en laat u inspireren.

 

Maak een afspraak

Modieuze kapsels voor dames in Westerlo, daarvoor bent u van harte welkom bij Hair Flair. Maak vandaag een afspraak.

Van Loy Britt